image

SERUMI IN GELI
image

ALOE VERA GEL

Vlažilni in pomirjevalni gel z 86% Aloe vera gelom, posebej oblikovan za občutljive tipe kože. Pomirja, hrani in naredi kožo svežo in gladko. Lahko se uporablja za obraz in telo. Primeren je tudi za uporabo po sončenju, epilaciji, globinskim čiščenjem.CELLULLAR LIPOSOMES ANTI AGE BIO DROPS

Odličen bogat hranilen serum, ki prodre v osrčje celice, v kombinaciji liposomov z naravnimi bio-izvlečki in hialuronsko kislino. To vzpostavlja in vzdržuje ravnotežje vlage, zmanjšuje fine linije in gube, izboljša elastičnost. Lahko se uporablja vsak dan zjutraj ali zvečer. Primeren je za vse tipe kože.

image


image

LIFTING SERUM

Zelo koncentriran anti-aging in učvrstitveni serum za zdravljenje ohlapne in utrujene kože, ki temelji na naravnih aktivnih morskih in rastlinskih sestavinah. Pomaga v boju proti vidnim znakom staranja, kot so gube, pomanjkanje elastičnosti in tonusa, ki zagotavlja takojšen učinek ("Flash-lifting" učinek). Za vse tipe kože. Lahko se uporablja samostojno kot serum, ali kot podlaga pred kremo.OBRAZNO OLJE OLIVE & HERBS

Intenzivno delovanje proti gubicam, hranilen in antioksidativen učinek. Posvetljuje pigmentne madeže.
Ščiti kožo pred izsušitvijo, pomaga v boju proti gubicam. Nežno neguje, skrbi za tonus kože in svetlenje pigmentnih madežev. Nežno se vpije, brez sledu mastnega filtra na koži.
Poleg že naštetih sestavin vsebuje še trobentico, jojobo, naravne liposome iz listov Swerthie chirate, lupeol, vitamin C za posvetljevanje pigmentnih madežev, likopen, rožmarin, bisabolol, omega 6, ceramidi in vitamin E.

image


image

RED VINE SERUM

Serum, ki je posebno primeren proti gubam, posvetli kožo. Ta lahka svilena emulzija temelji na rdeči trti posebno proti gubam- PCO molekule (od rdeče vinske trte, semena), ki vežejo proste radikale za tonus kože. Serum ščiti in revitalizira kožo, medtem ko pomaga do bolj sijoče in sveže polti. Primeren je za vse tipe kože, lahko se dnevno uporablja kot serum, samostojno ali kot podlaga pred kremo.

dezela-sprostitvefacebook